Gezellig warm met Volatile

Het weer is plots omgeslagen, en er wordt al sneeuw voorspeld. Gelukkig hebben wij de nieuwe lijn van Volatile Warmies, die u vergezellen tijdens koude winterdagen.
De nieuwe lijn van Volatile bestaat uit Warmies. Warmies zijn knuffels en kussens gemaakt van ultrazachte stof, met een leuk uiterlijk. De knuffels en kussens hebben een heerlijke, rustgevende lavendel- of kruidengeur, en zijn op te warmen in de magnetron of oven. U hoeft de knuffel slechts 90 seconden in de magnetron te stoppen, om een uur tot anderhalf uur te genieten van de heerlijke warmte die ze afgeven.

De knuffels hebben elk een lief of stoer uiterlijk. De knuffels helpen het hele gezin door de koude dagen heen, maar helpen ook bij koortshoofdjes of wondjes. De knuffels zijn namelijk niet alleen te gebruiken voor het geven van warmte, maar kunnen ook in de diepvries gestopt worden voor een zachte en fijne kou.

Voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten hebben we bijvoorbeeld het meest geliefde schaapje Lavendi, het kleine zusje Minischaapje of de slapende beertjes Sleepy Bear blauw, roze, bruin of grijs. Dit zijn samen met Teddy en Premium beer, allerliefste knuffels uit de lijn.

Voor de iets oudere kinderen zijn er de Beddy Bears in veel verschillende vormen. Zo is er de ezel, het bijtje, het hondje met de klapperoren of het biggetje. Ook de jungledieren als de leeuw, het aapje of de olifant zijn van de partij.

Net een beetje anders

Dan zijn is er nog de speciale poppenlijn. Hier vindt popje Olivia haar plekje, maar ook de stoere knuffels als Kat, Beer en Hond horen erbij.

De ultraknuffelbare Hooty Friends zorgen voor plezier voor jong en oud. Het biggetje en de beer zijn schattig en stoer, en het rode uiltje en blauwe uiltje kunnen niet anders dan leuk zijn met hun grote ogen. Ook de Yoohoo knuffels als Chewoo, Yoohoo of Roodee hebben onweerstaanbare ogen.

Voor volwassenen en medische werking

Dan als laatst hebben we nog de producten die voor volwassenen heerlijk zijn. De kussens,, nekwarmers en gordels bieden verlichting bij (spier)pijn en zijn heerlijk om warmte af te geven. Ook deze producten hebben een schattig uiterlijk, zijn ultrazacht en hebben een heerlijke lavendelgeur. Neem eens een kijkje naar ons warmtekussen hond, de nekwarmer schaap (met uitneembare vulling), de medische sjaal, deluxe nekwarmer of de warmtegordel.

Geniet van een heerlijk warme en zachte winter, met uw knuffelvriendjes van Volatile Warmies, voor jong en oud!