Hand, handen, verzorging, creme, vaseline, crème, huidverzorging, goedkoop, goedkoopste, voordeligst, duur, perfect, droge, perfectie

Een goedkope, maar beste handcrème? Verzorg je handen met Vaseline!

Veel mensen ontkomen er niet aan: namelijk droge/ ruwe handen. Maar hoe behandel je droge handen en welke handcrème leent zich daarvoor goed uit? Het is vooral de winter waarin onze handen de meeste zorg en aandacht nodig hebben. Vaseline Intensive Rescue biedt hierin op voordelige wijze uitkomst in. Benieuwd naar de eigenschappen van een handcrème dat door de nota bene de telegraaf (en vele andere bloggers) wordt uitgeroepen tot een top 10 handcrème? Lees dan gerust verder!

Natuurlijke handcrème tegen droge handen

Vaseline is een perfect middel om te gebruiken tegen droge handen. Het is absoluut niet duur en vrijwel overal te verkrijgen. Om een droge huid tegen te gaan is een natuurlijke handcrème zeer gewenst. De meeste vormen van droge handen ontstaan in de winter omdat de huid dan in aanraking komt met zeer koude/vochtige omstandigheden. Vaseline heeft een volledige lichaamslijn ontwikkeld in het bijzonder voor de droge huid. De ingrediënten van deze producten trekken diep in de huid en zorgen voor een langdurige hydratatie, zodat ze zeer droge huid directe verlichting geven van droogheid. De Vaseline Intensive Rescue is een zeer nieuw product die extreem goed is voor de droge huid. Deze Vaseline belooft de huid binnen 5 dagen te herstellen en houdt dit zo’n 3 weken aan. Alle Vaseline producten inclusief de Vaseline Intensive Rescue zijn hypo-allergeen en on-geparfumeerd, zodat je zelfs de meest droge huid kunt verwennen.
Vaseline Intensive Rescue

Vaseline Intensive Rescue is een zeer verzachtende handcrème dat zorgt voor dat de huid intensieve hydraterende elementen opneemt. De crème trekt binnen een paar seconden in en zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen. Binnen enkele seconden herstellen is wat overdreven, maar zeer fijn voelt je huid na gebruik wel. Zeker als je in een winterse omgeving, met gebarsten vingertoppen en gesprongen nagelriemen zit. Dan is alle hulp meer dan welkom.

Goedkoop Vaseline inslaan

Tijd om de handverzorgende eigenschappen van de Handcrème een kans te geven? Vanaf €1,89 is de Vaseline Intensive Rescue handcrème online te bestellen op Voordeeldrogisterij. Voor meer Vaseline Intensive Rescue producten bent u hierbij tevens aan het juiste adres.

Meer tips voor verzorgde handen

De huid van de handen zijn zeer gevoelig omdat de huid erg dun is. Het is daarom belangrijk dat je de huid goed onderhoudt en beschermd tegen extreme prikkels.

  1. Na het warm douchen of badderen is het belangrijk om daarna je handen goed in te smeren met handcrème. Omdat warm water de huid erg droog maakt en daardoor beschadigd kan worden.
  2. Elke nacht, voor het slapen gaan is het belangrijk om crème op je handen te smeren gedurende enkele minuten.
  3. Probeer handoefeningen te doen dit kan helpen om hen flexibel te maken en de bloedsomloop te verbeteren.
  4. Draag handschoenen zo voorkom je droge handen in de winter door ook als het nog niet zo heel koud is al met handschoenen naar buiten te gaan.
  5. In de winterperiode is de luchtvochtigheid binnenshuis vaak lager. Dat komt omdat de centrale verwarming aan gaat en ramen gaan daardoor minder snel open. Hoe droger de lucht in huis, hoe meer vocht de huid afstaat. Dat de kans op een zeer droge huid nog groter maakt.
  6. Smeer dagelijks een aantal keren handcrème op je handen om ze goed vet te houden.
  7. Als je uiteindelijk nog steeds last hebt van droge handen. Scrub je handen met een fijne scrub crème. Zo verwijder je dode huidcellen en losse velletjes. Mensen met een zeer gevoelige huid kunnen dit beter niet doen.
  8. Een handmasker is ook goed namelijk je smeert je handen goed dik in met een speciale masker of met een super vette crème voor je handen.