Dylon Textielverf

We leven in een kleurrijke wereld! Dylon is gespecialiseerd in kleding verven en het geven van kleur aan de garderobes en huizen. Om het simpel te houden is er een keuze uit de producten handwas en machinewas verf in een groot aantal kleuren. Hier in het blog gaan we het hebben over de Dylon textielverf producten.

Geschiedenis Dylon

In 1946 werd Dylon (Dyes of London) opgericht door twee jonge ondernemers, Luca Purbeck en Peter Samuel. Zij begonnen met de verkoop van kleurstoffen vanuit een garage in het centrum van Londen. Dylon is enorm gebloeid vanaf dit bescheiden begin. In de naoorlogse periode heeft Dylon de warme sferen weer terug in huis gebracht. Het bedrijf bleef zich maar ontwikkelen en in de loop van de volgende decennia ging Dylon zijn producten exporten naar meer dan 70 landen wereldwijd.
Dylon Textielverf voor wasmachine

Dylon Machinewas verven biedt u een scala aan kleuren. U heeft een keuze tussen heldere mooie kleuren en rijke intense tinten. Wilt u de doffe kleuren van uw kussenslopen opfrissen of uw garderobe verfrissen? Met Dylon Machinewas verven hebt u alle kleuren van de regenboog om ervan te kiezen.
Geschikt om grote stukken als gordijnen en lakens te verven. Zorgt voor diepe, heldere en blijvende kleuren. Door de instructies op te volgen, krijgt u met deze textielverf kleuren die niet doorlopen of afgeven.
De verf is niet schadelijk voor de wasautomaat.
Speciaal voor het verven van natuurlijke weefsels in de wasautomaat. O.a. geschikt voor het verven van: katoen, linnen, rameh, & viscoserayon (kunstzijde).
Niet geschikt voor stoffen met een speciale finish, zoals: waterafstotend, dry clean enz.

Dylon Textielverf voor handwas

Geschikt voor het verven van kleinere stukken van natuurlijk weefsels. Daarnaast ideaal voor stoffen die niet in de wasautomaat mogen, zoals wol en natuurzijde. Het lichtere resultaat komt door de wol en zijde. Het maakt niet uit of u een berg sokken wilt verfrissen of een hippe, moderner uitstraling geven aan uw lievelings kledingstukken, met Dylon handwas verf bereikt u de beste resultaten waarop u trotst kunt zijn. Deze methode is ook heel geschikt voor creatief verven in de magnetron.
Dylon Handwas verven zijn o.a. geschikt voor: Katoen, linnen, Viscose, etc.
Lichtere tinten worden verkregen bij een polyester-katoen mengsel. Niet geschikt voor stoffen met een speciale finish, zoals: waterafstotend, dry clean enz.

Dylon Textielverf Kleuren

DYLON introduceert een breed palet van kleuren zoals gepresenteerd op de kleurenwaaier, van rustige pastelkleuren zoals Powder Pink en China Blue tot dynamische en levendige tinten zoals Amazon Green en Flamingo Pink. Met de kleuren van Dylon heeft u een regenboog aan geweldige mogelijkheden.

Dylon TextielverfDylon Textielverf

Voordelig Dylon Textiel verven bestellen

Dylon Textielverf – Voordelig