Dr. Van Der Hoog

Dr. Van Der Hoog Gezichtsmasker

Een huid die droog, vermoeid of gewoon zin heeft in een verwenmomentje? Er is niets fijner dan je gezicht lekker verwennen met één van de heerlijke maskers van Dr. van der Hoog. Een masker bevat een hoog concentraat aan werkstoffen die je huid een flinke boost geven. Het resultaat is verbluffend, je krijgt een mooie, stralende huid die weer fris en schoon aanvoelt. Direct klaar voor gebruik en snel en gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft er alleen nog maar van te genieten.

Aanbrengen van de gezichtsmasker

Het verzorgen van de huid begint bij het verwijderen van de make-up. Meng vervolgens de inhoud met één eetlepel gekookt water tot een pasta. Breng een royale laag aan op het gezicht, maar laat de huid bij de ogen en mond vrij. Geniet nu 15-20 minuten van de door jou gekozen sensatie. Neem na gebruik het masker af met lauw water en dep het na met een lotion. Verwend je huid wekelijks met Dr. Van Der Hoog Masker voor een optimaal resultaat.

Assortiment Dr. Van Der Hoog

Dr. Van Der Hoog heeft een breed assortiment maskers. Maar wanneer gebruik je nou welke masker? We zetten het allemaal op een rijtje.

Kant en klaar maskers

De kant en klaar maskers reinigen, herstellen en zitten boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten die de huid voeden. Geen last meer met het mengen, de maskers zijn direct klaar om te gebruiken.

Indrogende kleimaskers

Een masker met het effect van een poedermasker. Je kan het masker direct na het openen aanbrengen zonder enige toevoegingen zoals water. Door het indrogende effect wordt het masker hard en komt er een zuurstoflaagje tussen de masker en je huid. De bloedsomloop in je huid wordt gestimuleerd, waardoor voedingsstoffen uit het masker extra goed worden opgenomen.
Funmaskers

Een momentje met je beste vriendin is super gezellig! Maak het nog gezelliger door gebruik te maken van de Funmaskers. Samen smeren, genieten en beide een gezonde huid. Terwijl jullie kletsen over alle dingetjes, worden de dode huidcellen verwijderd, krijgt je huid een energieboost en voorzien van voedingsstoffen.

Tubemasker met kwast

De masker met kwast is direct klaar om te gebruiken. Het is makkelijk aan te brengen door de applicatorkwast, hierdoor heb je geen vieze handen meer! Na gebruik de kwast even onder de kraan houden en het is klaar voor het volgende gebruik! De tubemasker met kwast kan je vijf keer gebruiken.

Nachtmasker

Je huid verwerkt ’s nachts, tijdens je slaap, alle processen die zich overdag hebben afgespeeld. Dat betekent dat de huid zich vooral dan herstelt, vernieuwt en ontspant. Daarom is een goede nachtverzorging erg belangrijk. Geef je huid wat extra aandacht met de Dr. Van Der Hoog nachtmasker, dat speciaal voor de ouder wordende huid is. Het geeft de huid extra versteviging, het hydrateert, geeft je een boost en pakt rimpels aan. En dat allemaal terwijl jij lekker ligt te slapen.

Dr. Van Der Hoog bij Voordeeldrogisterij.nl

Dr. Van Der Hoog gezichtsmaskers voordelig, snel en gemakkelijk bestellen? Dat kan bij Voordeeldrogisterij.nl! Klik hier om de producten te bekijken.