De strijd tussen twee elektrische tandenborstels

De strijd tussen twee elektrische tandenborstels

Het gebruik van elektrische tandenborstels wordt wereldwijd aangeraden door tandartsen. Wat alleen wel een punt van discussie is zijn de gewenste eigenschappen van een elektrische tandenborstel. Waar de een genoeg heeft aan de uit en aan knop zweert de ander bij een tandenborstel dat vele aanvullende eigenschappen heeft. Wat zijn nou precies verschillen tussen een dure en relatief goedkope tandenborstel?. In deze blog gaan we zien waar nou precies de verschillen liggen tussen de Oral-B Vitality Precision Clean & de Philips HX8119.

Oral-B Vitality Precision Clean

De Oral-B Vitality Precision Clean is een elektrische tandenborstel waarmee iedereen met weinig moeite een goede mondhygiëne kan onderhouden. Door de roterende kop is het bewezen dat er tot 100 procent meer tandplak word verwijderd. Het zachte waterproof handvat is speciaal gemaakt voor in de badkamer zodat de tandenborstel tegen water en vuil kan. De Oral-B tandenborstel is zeker aan te raden als de gezondheid van uw mond afneemt, na 2 minuten poetsen bent u verzekerd van een tandartsschoon gevoel.

Philips Elektrische Tandenborstel HX8119

Het pakket wat u kunt verwachten bij deze Elektrische tandenborstel is de Philips Air floss en de Philips HX8119 tandenborstel. De air floss heeft een speciaal waterreservoir waar 10 milliliter water in kan, waardoor jij tijdens het flossen met een handige functie ook meteen uw tanden kunt reinigen. Hierna bent u meteen klaar om te poetsen, na 2 minuten heeft u uw mond gereinigd en kans op achterblijvend tandplak weggestreept.
Technologie van elektrisch poetsen
Doordat de tandenborstel roteert, verwijderen Elektrische tandenborstels 100 procent meer tandplak dan dat u met een vaste handtandenborstel doet, dit komt omdat u niet overal bij komt met een handtandenborstel. Door de roterende bewegingen worden de stukjes tandplak losgemaakt en verwijdert door de platte haartjes die de tandplak wegvegen. Met een goede mondhygiëne houdt u tanden, kiezen en tandvlees gezond. De elektrische tandenborstel maakt meteen een goede poetsbeweging die u zelf niet altijd meteen goed aanneemt.
Welke tandenborstel raden wij aan?

Dit ligt net aan uw keuze, Poetsen met een elektrische tandenborstel maakt het reinigen tussen uw tanden en kiezen niet overbodig, waardoor de Philips Ai floss en goede aanschaf zal zijn, hierdoor hoeft u niet meer te knooien met tandenstokers, floss of ragers en voorkomt u bloedend tandvlees. Een gewone Handtandenborstel is ook prima, u verwijdert alleen wat minder tandplak. zolang u netjes met ragers, stokers en flos aan de gang gaat en u goed bezig houdt met uw mondhygiëne zijn Handtandenborstels prima. Elektrisch poetsen maakt het eigenlijk alleen maar stukken makkelijker om uw mondhygiëne te onderhouden en 100 procent van de tandplak te verwijderen.

Oral-B of Philips bestellen

Bestel hier de Oral-B Vitality Precision Clean of de Philips Elektrische Tandenborstel HX8119. Of kijk gerust eens verder bij de andere elektrische tandenborstels binnen het assortiment. Voor elke gebruiker een elektrische tandenborstel!