De ideale verzorging voor je huid

Wie wilt er nou niet een stralende en verzorgde huid met zich meebrengen? Een stralende en verzorgde huid geeft tenslotte een zelfverzekerd gevoel! Een goede verzorging begint natuurlijk bij het reinigen van je huid. Maar voor je dagelijkse beautyritueel vormt het gebruik van een dagcrème echter de basis. Deze gebruik je namelijk om je huid mooi, gezond en veerkrachtig te houden. Maar hoe kom je erachter welke crème nou het best geschikt is voor je huid? En wanneer begin je dan precies met gebruik van een dagcrème?

Hoe eerder je de huid verzorgd, hoe meer profijt je van je huid zult hebben op latere leeftijd. Het is belangrijk dat je de huid voldoende hydrateert, met welk huidtype dan ook. Met hydrateren zorg je er namelijk voor dat je huid voller van structuur wordt en later minder snel lijntjes zal vertonen.

Het gebruik van een dagcrème

Neem bij het aanbrengen van je verzorging even een moment voor je zelf. In de ochtend heb je natuurlijk niet altijd de tijd, maar het neemt maar een paar seconden in beslag. Masseer een gezichtscrème beetje bij beetje in de huid, met opwaartse bewegingen
Gebruik niet teveel dagcrème, je huid heeft namelijk ook een barrière wat deze maximaal op kan nemen. Het gevolg van teveel dagcrème is dat de poriën verstopt kunnen raken. Als richtlijn kan je aanhouden dat je een dotje crème gebruikt die je met een spatel uit de pot haalt.

Verschil tussen dag-en nachtcrème

Er wordt niets voor niets onderscheid gemaakt tussen een dag-of nachtcrème. Het verschil zit niet alleen in de toegevoegde ingrediënten, maar ook in de samenstelling en daardoor de werking.
Wat zijn de verschillen?

Bij een dagcrème zorgt de basis ervoor dat je huid beter vocht vasthoudt en de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zon, kou of wind. Een dagcrème kan bestanddelen bevatten als pigmenten, lichtreflecterende deeltjes en UV-filters, die je ‘s nachts niet nodig hebt. Daarnaast trekt een dagcrème sneller in de huid en is een goedebasis voor onder je make-up.

Een nachtcrème bevat vaak meer voedende oliën en vetten die het herstel van je huid ‘s nachts ondersteunen en is in het algemeen vetter dan een dagcrème. De voedingstoffen in een nachtcrème worden ook ‘s nachts beter opgenomen dan overdag, omdat je huid in alle rust kan herstellen. Het herstelwerk van je huid is ‘s nachts twee keer zo intensief als overdag. Tussen 23.00 ‘s avonds en 3.00 uur ‘s morgens delen de cellen zich acht keer sneller. De gifstoffen worden afgevoerd, vetten worden aangemaakt en de vochtbalans wordt hersteld.

Dag-of nachtcrème online bestellen

Profiteer van voordelige prijzen op dagcrèmes bij Voordeeldrogisterij. Dagcrèmes die geschikt zijn voor elk soort huidtype en zorgen voor een ultieme verzorging van de huid. Laat jezelf de dag door verzorgen en verwennen door deze heerlijke dagcrèmes. Bestel ze nu voordelig op Voordeeldrogisterij.

Ook voor voordelige nachtcrèmes kunt terecht bij Voordeeldrogisterij. Nachtcrèmes die ‘snachts zorgen voor de ultieme herstelling van je huid, wel tweemaal zo intensief als overdag. Laat je huid en vochtbalans ‘s nachts optimaal herstellen met de nachtcrèmes die nu voordelig online te bestellen zijn op Voordeeldrogisterij.