BPA 100 Plus Bloeddrukmeter

De beste koop tegen de laagste prijs? Microlife BPA100 Plus bij Voordeeldrogisterij

De consumentenbond heeft de Microlife BPA100 PLUS Bovenarm Bloeddrukmeter als beste getest. Deze kwaliteitskeuring heeft veel invloed gehad op de markt. De Microlife BPA 100 Plus is volgens Beslist niet alleen het meest verkochte product onder de bloeddruk meters. Volgens Beslist is het daarnaast ook nog het meest voordelig te verkrijgen bij Voordeeldrogisterij. Bent u zich aan het oriënteren op een bloeddrukmeter? Lees dan vooral verder!
Microlife BPA100 PLUS Bovenarm Bloeddrukmeter

Deze volautomatische bovenarm bloeddrukcomputer is slechts met één druk op de knop te bedienen en heeft een handige kleur indicatie op het display. De Microlife BP A100 Plus heeft 200 interne geheugenplaatsen. Doe 1 of 3 metingen achter elkaar.

• Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
• 200 geheugenplaatsen
• Kies uit één meting of drie metingen na elkaar
• Display wordt rood of groen na de meting
• Als beste getest door de Consumentenbond april 2012

De Microlife BPA 100 Plus wordt aanbevolen door de European Society of Hypertension. Deze bloeddrukmeter wordt benoemd in het standpunt van de Nederlandse Hartstichting over “zelf bloeddruk meten”. De bloeddrukmeter van Microlife geeft betrouwbare resultaten bij het nemen van metingen aan de bovenarm. Het is eenvoudig in gebruik, nauwkeurig en uitermate geschikt voor het controleren van de bloeddruk thuis. Dit instrument is in samenwerking met artsen ontwikkeld en klinische testen hebben aangetoond dat de meetnauwkeurigheid bijzonder goed is.