Odorex: de oplossing tegen extreem zweten

Bent u opzoek naar een oplossing voor die vervelende transpirerende oksels? Om de dag zo fris mogelijk door te komen biedt Odorex een anti-transpirant lijn aan die het extreem zweten verminderd. De Extra Dry lijn van Odorex is speciaal ontwikkeld voor toepassing op specifieke (in)spannende momenten, waarbij je graag langdurig fris èn droog wilt blijven!

Wat is overmatig zweten?

Bij zweten wordt het lichaam bedekt met een dun laagje vocht. Dit laagje vocht laat het lichaam afkoelen en dus de temperatuur op peil houden. Dagelijks wordt er ongeveer tussen de 100 en 8000ml zweet geproduceerd. De hoeveelheid zweet dat geproduceerd wordt ligt aan de aanleg om te zweten en aan de dagelijkse omstandigheden. Bij overmatig zweten is er zonder dat er veel inspanning geleverd wordt, veel zweetproductie. Bij overtollig zweetproductie zijn vochtplekken in de kleren sneller zichtbaar, vooral onder de oksels en op de rug. Een bijkomend probleem is vaak een onaangename geur wat kan leiden tot een onprettige situatie.
Odorex Extra Dry Deodorant Spray

De anti-transpirant deo van Odorex onderdrukt overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur op een verantwoorde manier. De Odorex Extra Dry spray is kortom gezegd de meest effectieve deodorant tegen (extreem) zweten. De Extra Dry Spray van Odorex is voorzien van een gebruiksvriendelijke pompverstuiver die gemakkelijk te doseren is. De spray bevat het ingrediënt Allantoïne, dit zorgt voor het verzachten en verzorgen van de huid. De verbeterde formule is nu nog milder en effectiever voor de huid dan ooit tevoren. De Extra Dry Spray is alcohol- en parfum vrij en zorgt dus niet voor irritaties op de huid.