Nivea aftershave Sensitive als primer

Bijzonder: De Nivea aftershave Sensitive als primer


Wat zullen we nou krijgen? Een mannen aftershave als basis voor je make-up? Ja dat klopt! De Nivea Aftershave Sensitive Balsem is niet alleen voor mannen. Het blijkt ook ontzettend goed te werken als basis voor je foundation. Deze bijzondere trend begon bij de beautyblogster Nikkie van het youtubekanaal NikkieTutorials. Zij ontdekte per toeval dat de Nivea Aftershave Sensitive heel goed werkt als primer. Een primer is een product dat gebruikt wordt als basis voor de make-up, zodat de foundation als het ware niet gaat ‘glijden’ Hierdoor blijft je make-up de hele dag goed zitten!

Schot in de roos

Deze Nivea aftershave is goedkoper dan de meeste make-up basissen of primers. Nikkie’s ontdekking is een ware hit op internet. Verschillende Nederlandse beautybloggers hebben de aftershave getest als primer. Iedereen is ontzettend enthousiast!




Wat zijn de ingrediënten? 

Hoewel de gemiddelde gebruiker geen harde conclusie zal doen op basis van de ingrediënten, kan ik de lezer natuurlijk geen les in scheikunde ontnemen.

Ingredienten Nivea Sensitive Aftershave Balsem:

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Isopropyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycine Soja, Tapioca Starch, Triceteareth-4 Phosphate, Sodium Carbomer, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum.

Maar hoe werkt het?

Het tweede ingrediënt van de aftershave is glycerine. Dit wordt vaak in normale primers gebruikt en het zorgt er voor dat alles wat je er op aanbrengt blijft plakken. Een perfecte basis voor je make up dus!

nivea aftershave balsem als primer

Hoe gebruik je de Nivea  aftershave Sensitive als primer?

Verdeel wat Nivea Aftershave Sensitive over je handen en smeer je gezicht gelijkmatig in. Hierna kan je gewoon je normale make-up routine volgen. Gegarandeerd dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten!

De Nivea  aftershave Sensitive Balsem koop je voordelig via voordeeldrogisterij.nl