Ariel Waspoeder Aanbieding

Ariel Waspoeder Aanbieding – Nu 0,19 Cent per Wasbeurt!

Wij bieden u een speciale aanbieding. De beste Ariel waspoeder producten voor de laagste prijs. Waspoeder voor de witte en de gekleurde was van 5 kg inclusief een schepje om de juiste hoeveelheid te gebruiken tijdens te het wassen.  Nu extra geconcentreerd om zo zuinig mogelijk te doen met het waspoeder en zo het milieu niet te belasten. Besparen en Ariel poeder gaan zo hand in hand! 

Goedkoop wassen door sterke concentratie

Met deze speciale Ariel producten wordt wassen echt een feest. Per wasbeurt gerekend bent uw ongeveer 19 cent kwijt, waardoor wassen met Ariel supervoordelig is.Daarbij ontvangt u een gratis schepje bij de waspoeder om de juiste hoeveelheid te gebruiken per wasbeurt. Uw zult nooit teveel of te weinig waspoeder gebruiken maar precies genoeg. Een geconcentreerd wasmiddel belast het milieu minder dan een niet-geconcentreerd middel doordat de productie en het vervoer minder kost en het minder watervervuiling en verpakkingsafval geeft.

Nu met een gratis schepje voor de perfecte dosering

In deze Ariel waspoeder zakken zit een gratis schepje speciaal, waardoor je de perfecte dosering kan bepalen voor de was. Dit bespaart niet alleen waspoeder (en daarbij vele euro’s), maar is door het economische gebruik ook minder belastend voor het milieu. Bewust wassen & Gemak gaan zo hand in hand.

Ariel poeder voor de witte- en gekleurde was 
Witte was:

Ariel Waspoeder voor je witte was maakt je kleding extra wit door de toevoeging van bleek. Ariel poeders zijn sterk geconcentreerd en worden daarom kleiner verpakt, zo ook bij de Ariel Waspoeder White Flowers. De kleding zal daarna ook heerlijk ruiken omdat deze waspoeder een bloemige aroma geur geeft.

Gekleurde was:

De gekleurde was van Ariel is één van de beste wasmiddelen om u kleding perfect schoon te maken. De Ariel Waspoeder Color is speciaal geschikt voor de gekleurde was. De was kan gewassen worden op 30 tot 90 graden. Het zorgt er voor dat u kleding ultiem schoon gemaakt wordt en daarbij het zijn natuurlijke kleur behoudt zonder te vervagen. Het verwijderd hardnekkige vlekken en laat u gekleurde was weer stralen.

Ariel wasmiddel online bestellen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten wasmiddelen met ook nog eens verschil in prijs en merken. Ariel is één van de beste wasmiddelen die er bestaan, daarnaast bieden zij genoeg keus uit hun assortiment.  Op voordeeldrogisterij worden de beste Ariel producten aangeboden voor de beste prijs.

Meer over Ariel

Gebruik voor extra frisse was een wasverzachter zoals bijvoorbeeld Lenor. Met Ariel werd kleding met veel minder moeite witter én schoner. Vanaf 1968 heeft Ariel een constante stroom aan progressieve wasproducten ontwikkeld. Dit omslaat veranderingen in reiniging en prestaties met geactiveerde bleek- en wit maaksystemen, de introductie van vloeibaar wasmiddel voor betere oplossing en zorg voor kleding, baanbrekende technologie in het compact maken van het wasmiddel en verbeterde prestaties met betrekking tot specifieke vlekken. Met dit vloeibare wasmiddel met voorbehandeldop, biedt Ariel u uitstekende reinigingsprestaties voor alle kleding, waarbij tot 95% van de vlekken de eerste keer verwijderd worden.