antiperspirant deo aanbieding odorex

Anti Perspirant Deo aanbieding – Dé oplossing voor de zomer

Anti Perspirant deo die gegarandeerd overmatig zweten 100% tegengaat? Gebruik Odorex Extra Dry depper als anti perspirant. Dé gegarandeerde oplossing voor overmatige transpiratie en zweetplekken op de oksels. Waarom? De Odorex extra dry depper bevat een unieke methode als gebruiksaanwijzing. 

De werking van een Anti Perspirant Deo

Een antiperspirant zorgt ervoor dat er een speciaal gellaagje op de huid creëert. Dit laagje bedekt de zweetklieren, waardoor als gevolg aluminiumzouten oplossen in het zweet en een verbinding aangaan waardoor de zweetklieren deels geblokkeerd worden. Hierdoor kan er dus minder zweet geproduceerd worden. Antiperspiranten die vrij verkrijgbaar zijn (dus zonder doktersvoorschrift) mogen hooguit 15-20% aluminiumzouten bevatten. Odorex Extra Dry Anti Perspirant Deo bevat een dusdanig hoge concentratie aluminiumzouten zodat overmatig zweten voorkomen wordt.
Gebruiksaanwijzing Odorex Extra Dry Anti Perspirant Deo?

Wil je Odorex Extra Dry Anti Perspirant Deo effectief gebruiken en problemen zoals huidirritatie ontwijken? Dan is het belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing van deze antiperspirant goed opvolgt. Dit doe je door de deodorant niet ‘s morgens aan te brengen (zoals reguliere deo), maar juist ‘s avonds voor het slapen gaan. Let erop dat de huid van de oksel gewassen en grondig afgedroogd is. Na het sprayen, smeren of deppen is het niet verstandig om de huid van de oksel te bedekken: Odorex Extra Dry kan namelijk vlekken in je kleding veroorzaken. Is het prikkende gevoel te erg of krijg je last van rode vlekken in je oksel, dan is Odorex Extra Dry helaas niet zo geschikt voor jou.

anti perspirant gebruiken is handi

Anti Perspirant aanbieding

Uiteraard bieden andere soorten deodorant voor mensen met lichte transpiratie een betere oplossing. Voor mensen die echter snel last hebben van zwetende oksels kan dit in combinatie met de zomer een zeer goede uitkomst bieden. Bovendien heeft Odorex ook als voordeel dat er geen deodorant vlekken ontstaan, wat bij sommige deo merken het geval is. Wilt u Odorex Extra Dry Depper een kans geven? Bestel deze anti-transpirant dan nu! Uiteraard heeft Voordeeldrogisterij ook vele andere soorten deodorant in de aanbieding aan!