Alcohoot Smartphone Alcoholtester

Alcohoot Smartphone Alcoholtester

Altijd al meer inzicht willen krijgen in je drinkgedrag? Alcohoot maakt het met de Smartphone Alcoholtester mogelijk. Deze alcoholtester onderscheid zich van andere omdat het alle alcoholmetingen opslaat om over een langere periode het drankgebruik in kaart te brengen. Bewustwording en verbetering van lifestyle gaan zo hand in hand met de compacte Alcohoot Smartphone Alcoholtester. Leuk, handig en duidelijk in gebruik.

Een avond stappen met Alcohoot

Alcohoot Smartphone Alcoholtester kent jou als geen ander als het gaat om drankgebruik. Door het compacte formaat past deze telefoon accessoire in elke broekzak of handtas en kan daarom meegenomen worden naar elke gelegenheid. Op de avond zelf kun je duidelijke grenzen stellen aan de hoeveelheid alcohol en deze grenzen registreren en meten a.d.h.v. een blaastest die is afgestemd of je geslacht, leeftijd, gewicht en lengte. Doordat het alcoholgebruik in alcoholpromillage wordt uitgedrukt kun je duidelijke en heldere grenzen stellen hierin.

Mocht het aantal drankjes zijn overschreden, dan schroomt de Alcohoot Smartphone Alcoholtester niet om jouw middels de telefoonapplicatie wegwijs te maken naar alle dichtstbijzijnde restaurants om te ontnuchteren of het nummer van een taxi te geven. Met de Alcohoot Quiz elke avond evalueren aan de hand van een vermakelijke vragenlijst.
Evalueren met Alcohoot

Inzicht in uw lifestyle en drinkgewoonten kunnen makkelijk verkregen worden met de Alcohoot Smartphone Alcoholtester. Aan de hand van alle alcoholmetingen wordt uw profiel als drinker en kaart gebracht en kunt u op basis van deze gegevens betere beslissingen maken.
Ook is de Alcohoot Smartphone Alcoholtester voorzien van een Morning Quiz, waarin jouw ervaring  middels een uitgebreide en vermakelijke vragenlijst wordt gerangschikt. Op deze manier kun je het fungehalte koppelen aan de hoeveelheid alcohol.

Voor wie en waar?

Alcohoot Smartphone Alcoholtester leent zich uitstekend uit voor mensen die lifestyle, alcohol en plezier op een verantwoorde wijze willen combineren. Voor elke vraag omtrent het gebruik van alcohol helpt Alcohoot met het geven duidelijke antwoorden.