Acusnore – stop met snurken!

Snurken is een zeer veel voorkomend verschijnsel. Ongeveer een derde tot de helft van de Nederlandse bevolking snurkt. Snurkgeluiden zijn altijd een teken dat de luchtdoorstroming in de neus of de keelholte gehinderd wordt. Door de vernauwing in de luchtwegen ontstaat er turbulentie in de circulerende lucht en waardoor de zachte delen gaan vibreren, meestal het zachte gehemelte en de huig, soms ook in de tongwortel en de keelholte.
De producten van Acusnore helpen u om van uw snurk problemen af te komen.

Oorzaken van het snurken

Snurken wordt door anatomische factoren veroorzaakt en kan ook bij jonge, slanke mensen voorkomen daarbij snurkt ongeveer 8% van de kinderen.
Anatomische factoren die de kans op snurken vergroten zijn bijvoorbeeld:
1. Een korte afstand tussen de tong en de achterste keelwand
2. Een grote huig
3. Vergrote keelamandelen of neusamandel
4. Verkorte en naar achteren gelegen onderkaak
5. Te kleine stand van de tanden en vernauwingen in de neus.

Overige factoren zijn bijvoorbeeld:
1. Hogere leeftijd, wanneer het lichaamsweefsel zijn stevigheid verliest.
2. Grote omvang van de hals
3. Overgewicht, overtollig vetweefsel dat de hoogte van de keel vernauwt.
4. Mannelijk geslacht (mannen snurken vaker)
5. Alcohol, dit komt door de verslapping van de spieren
6. Stress of vermoeidheid
7. Slaappositie


Acusnore antisnurkring

De Acusnore antisnurkring is een ideale oplossing tegen het snurken. De ring heeft drukpunten die op uw pink drukken, waardoor het snurken verleden tijd is!
De ring wordt tijdens het slapen om uw linker pink gedragen zodat uw lichaam reageert op de druk die op de acupressuurpunten wordt gegeven. Hierdoor komt het lichaam in balans en vermindert of stopt het snurken.

De Acusnore antisnurkring maakt gebruikt van een eeuwenoude Chinese theorie van acupressuur in combinatie met de positieve werking van koper op het lichaam. Medische experts hebben onderzocht dat koper direct op het lichaam een positieve bloedsomloop geeft. De Acusnore antisnurk ring heeft, net als het lichaam, elektromagnetische werkingen die het energieleven kunnen veranderen. Verschillende studies hebben laten zien dat koper een helende werking heeft, waardoor spieren en botten kunnen helen.

Wanneer u de Acusnore antisnurkring gedurende de gehele slaapperiode draagt, keren de gezonde en rustige nachten terug en heeft uw eventuele partner ook de nachtrust terug!
Voordat we de Acusnore antisnurkring op de markt hebben gebracht is er eerst een onderzoek geweest van maar liefst 9 maanden. Tijdens deze studie hebben verschillende mensen de ring getest. Het resultaat is geweldig: maar liefst 80% heeft duidelijk baat bij de ring. De ring heeft ervoor gezorgd dat het snurken significant verminderde of zelfs helemaal stopte! Als u ook last heeft van het gesnurk en u heeft geen belang bij apparaten voor bijvoorbeeld neus en mond, dan is deze ring het ideale product.

01e348fc56bb

Acusnore antisnurk hoofdband

De Acusnore hoofdband is ideaal voor de ‘simpele snurker’. De band positioneert de kaken op de juiste manier zodat er meer lucht door de luchtwegen kan gaan en het snurken vermindert of verhelpt.

De band is gemaakt van medicijnvrije, hypoallergene en natuurlijke stof en is elastisch. De hoofdband houdt de onderkaak in positie, waardoor die de luchtwegen niet kunnen verkleinen, terwijl u ‘gewoon’ door uw neus ademt. De elasticiteit van de band is aanpasbaar en zorgt ervoor dat één maat passend is voor iedereen.

De hoofdband is voor de ‘simpele snurker’. Hierbij wordt het snurken veroorzaakt door vermoeidheid, stress, overgewicht, alcoholgebruik, neus- of keelproblemen of uw houding tijdens het slapen. De hoofdband is ook geschikt wanneer de oorzaak van het snurken onbekend is, maar het voortkomt uit een openstaande mond tijdens de slaap. Het voordeel van dit product is dat u geen maat hoeft te kiezen. Als u een ‘simpele snurker’ bent, dan is deze hoofdband iets voor u!

Hoofdband

Acusnore antisnurkbeugel

Acusnore antisnurkbeugels zijn uitgeroepen tot de meest effectieve oplossing voor tegen het snurken. De antinurkbeugels zijn eenvoudig in gebruik en verminderen of verhelpen snurken, zwaar ademen en knarsen. De beugel is gemaakt van natuurlijke stoffen en is medicijn- en chemische hulpmiddelenvrij. De beugel is gemaakt van hypoallergeen materiaal en wordt aangeraden door vele snurkers.

Wanneer u de beugel een minuut in kokend water legt, wordt de beugel volledig zacht en kun u hem makkelijk in uw mond plaatsen. Daarna spoelt u de beugel af onder koud water en is hij klaar voor gebruik.

Doordat de onderkaak naar voren wordt geplaatst, worden de luchtwegen achterin de keel weer vrijgemaakt en kunt u vrij ademen. De beugel heeft vier grote luchtgaten waardoor u kunt ademen. Daarnaast heeft de beugel een geoptimaliseerd design, waarbij de randen hoger zijn en er ruimte tussen de boven- en onderkaak is die een variabele bijtopening creëert, zodat de tong optimaal positioneert wordt.

De beugel is voor de ‘simpele snurker’ geschikt. Zoals eerder genoemd voldoet een ‘simpele snurker’ aan snurkproblemen veroorzaakt door vermoeidheid, stress, overgewicht, alcoholgebruik, keel of neusproblemen en uw houding tijdens het slapen. Daarnaast kan de beugel gebruikt worden voor snurken met een onbekende oorzaak, waarbij de mond open is tijdens het slapen. Bij de laatste vorm van snurken verplaatst de onderkaak doordat de mond open is.
Bent u een ‘simpele snurker’ en op zoek naar de meest effectieve oplossing tegen het snurken, dan is dit product zeer aan te raden.

– De antisnurkbeugel is niet geschikt voor mensen met een uitneembaar kunstgebit
– De antisnurkbeugel wordt geleverd met een handig opbergbakje!

Anti- snurk beugel

Acusnore neusspreiders

De Acusnore neusspreiders is de ideale oplossing voor mensen die door hun neus snurken. De neus kan verstopt zijn of de neusvleugels kunnen naar binnen staan. De luchtwegen laten minder lucht door . Hierdoor wordt het lastiger om te ademen en ontstaat snurken. Met de neusspreiders komt u eenvoudig van dit ongemak af. De neusspreiders zijn gemaakt van zacht siliconen en zijn medicijn- en chemisch hulpmiddelvrij. Het hypaollergeen en natuurlijke materiaal zorgen ervoor dat de spreider geen irritaties aan de neus veroorzaakt.

De neusspreider heeft twee buisjes met verbindstukjes. Het gehele product is gemaakt van zacht siliconen, zodat geen enkel deel van de neus geïrriteerd kan raken. De spreider heeft zachte ribbeltjes en een vinnetje heeft die de stevigheid in de neus kunnen garanderen. De spreider wordt met de buisjs in de neusgaten geplaatst en zorgt dat de luchtwegen vrij bijven en de neusvleugels niet naar binnen klappen.

De neusspreider is geschikt voor mensen met een kleine neus, mensen die last hebben van snurken doordat de neusvleugels dichtklappen en mensen die vaak verkouden zijn en hierdoor snurken. De neusspreider is daarnaast ook geschikt om te gebruiken tijdens het sporten of andere fysieke activiteiten, om de luchtstroom te bevorderen. De buisjes zorgen voor een betere luchtstroom door de neus en zijn transparant, waardoor gebruik bij het sporten ook een positief effect kan hebben.

De neusspreiders zijn beschikbaar in verschillende maten. De maten lopen van XS tot L en hebben elk een andere diameter in de buisjes. Daarnaast is er een probeerverpakking te verkrijgen, waarbij van elke maat één buisje geleverd wordt, zodat u kunt bepalen wat voor u de geschikte maat is.
Bent u vaak verkouden of staan uw neusvleugels naar binnen? Dan is dit product goed te gebruiken om snurken tegen te gaan!

Neus

Als u een van deze producten gebruikt, heeft u minder of geen last meer van snurken. Neem eens een kijkje op de webshop voor antisnurkproducten door op de blauwe tekst te drukken en bepaal bij welke categorie snurker u hoort.