Loreal Dia Richesse

Aanbieding: Loreal Dia Richesse Haarkleuring

Bent u toe aan een professionele haarkleuring met de haarverf producten van Loreal Dia Richesse? Gelukkig hoeft dat niet in combinatie te gaan met hoge kosten. Met de juiste kennis over haarkleuring kan het thuis op een professionele en voordelige wijze. Bent u benieuwd hoe Loreal Dia Richesse kan aansluiten bij u natuurlijke grijze haren? Lees dan vooral verder!

Loreal Dia Richesse eigenschappen

Dia Richesse is sluit goed aan bij bij natuurlijk haar. De rijke toon-op-toon kleuring heeft een versterkt vermogen om de natuurlijke haarkleur te perfectioneren. Dit resulteert tot een verbeterde dekking van de  grijze haren tot 70%.  op natuurlijk kleuren. Bij natuurlijk haar zijn de haarschubben dicht. De alkalische deeltjes van de Loreal Dia richesesse productlijn zwellen de haarvezel een beetje zodat de kleurdeeltjes door kunnen dringen in de haarschubben, met de mogelijkheid om tot 1.5 tint te verhelderen, tot 70% wit haar te dekken, en rijke en intense karakters te creëren.

  • Ideaal voor natuurlijk haar
  • Diepe en intense karakters
  • Tot 70% dekking van de witte haren
  • Tot 1.5 tint verheldering
  • Zonder ammoniak
  • Blijft tot 6 weken
  • Verheldering tot 1,5 kleurhoogtenLoreal Dia Richesse gebruiksaanwijzing

Het is aan te raden om de L’Oréal Dia Richesse Haarkleuring te combineren met een DIA Activateur voor het creëren van en gelijkmatige kleur.  L’Oréal DIA Activateur bestaat uit 3 verschillende volumes. De volumes 6, 9 en 15. Deze producten zijn waterstofoxidanten en gebruik je in combinatie met haarverf om een gelijkmatige haarkleur te creëren en dient te worden gemengd voordat het haar kan worden geverfd.  L’Oréal DIA Activateur 15 Vol is een waterstofoxidant die samen met een kleuring dient te worden gemengd voordat het haar kan worden geverfd. Het is aan te raden de gebruiksaanwijzing voor de juiste mengverhoudingen te nemen.

Tip
Gebruik de 6 Vol op heldere basiskleuren.
Gebruik de 9 Vol op dezelfde kleurhoogte en bij grijsdekking <30%.
Gebruik de 15 Vol voor een intens karakter en grijsdekking van 30% – 70%.

Loreal Dia Richesse Kleurenkaart

Benieuwd naar de verschillende resultaten die behaald kunnen worden met de productlijn van L’Oréal Richesse? Bekijk dan onderstaande kleurenkaart.

Loreal Richesse kleurenkaart

L’Oréal Dia Richesse online bestellen

Alle L’Oréal Dia Richesse haarkleuring artikelen zijn tegen de laagste prijs online te bestellen bij Voordeeldrogisterij.

Loreal Dia Richesse Color Creme Expresso #5.15
Loreal Dia Richesse Color Creme Blond #8 5
Loreal Dia Richesse Color Creme Zwart 5.32
Loreal Dia Richesse Color  Color Creme Middelbruin 5.32
Loreal Dia Richesse Color  Creme Chocolade 5.32
Loreal Dia Richesse Color Creme Cafe 5.32