candylipz voor volle lippen

CandyLipz® Mini Lip Plumpers, dé lipvolume-vergrotende sensatie uit Amerika!

Het hebben van mooie, volumineuze lippen staat hoog op het verlanglijstje van veel jonge meiden en vrouwen. Angelina Jolie heeft ze van nature en Kylie Jenner heeft er zonder overdrijven een ware rage mee ontketend, door ze op haar eigen manier te creëren. Maar niet iedereen is echter qua lippen zo rijkelijk bedeeld namens ‘Moeder Natuur’ en injectables zijn voor veel personen een stap te ver. Met de CandyLipz® Mini Lip Plumpers creëer je in slechts twee minuten tijd opzienbarend volumineuze lippen en dat zonder pijnlijke injecties of operaties!

CandyLipz® is dé lipvolume-vergrotende sensatie uit Amerika. Met behulp van een bijzondere gepatenteerde technologie is er geen ander product op de markt die deze resultaten op dezelfde manier oplevert als deze unieke beautygadget. CandyLipz® is het hét merk die je aan de vollere lippen helpt die je altijd al wou hebben.

Wat is CandyLipz?

De CandyLipz® Mini Lip Plumper is géén lipbalsem of anderzijds een injecteerbaar product. In plaats daarvan is het een uniek apparaatje, verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen (in de vorm van kleine groene ofwel rode appel). De CandyLipz® Mini Lip Plumper functioneert als een volumevergrotende pomp voor je lippen. De volumevergrotende pomp is voorzien van een zeer krachtige zuigkracht-technologie in plaats van chemicaliën, lipvolume vergrotende injecties of operaties.

Creëer de look die jij wilt hebben met ‘Single-Lobed’ ofwel ‘Double-Lobed’ Lippen

Met CandyLipz® kun je je onderste lip voorzien van een mooi geprofileerd streepje in het midden. In dit geval kies je voor de groene uitvoering van CandyLipz® Mini Lip Plumper ‘Double-Lobed’ Lips. Wil je je lippen echter liever vergroten qua volume zónder dit streepje in het midden te hebben? Dan kies je voor de rode versie van CandyLipz® Mini Lip Plumper ‘Single-Lobed’ Lips. De keuze hierin is geheel aan jou. Dit zorgt ervoor dat je zelf de controle hebt over de look die jij persoonlijk wilt creëren voor je lippen.
Vollere, prominente lippen gedurende geruime tijd  creëren in slechts twee minuten tijd!

CandyLipz® is het enige product ter wereld dat maar liefst 10 prestigieuze prijzen vanwege het gepatenteerd technische ontwerp heeft gewonnen.  Deze unieke beautygadget is gemaakt om snel en veilig gebruikt te worden. Het duurt slechts twee minuten om vollere lippen te creëren. Het verkregen volume-effect houdt vervolgens geruime tijd aan. De CandyLipz® Mini Lip Plumper is compact, zodat deze eenvoudig overal mee naartoe te nemen is. Je kunt je lippen dus qua volume verbeteren waar en wanneer je maar wilt én… in vrijwel elk gewenst formaat.

Aanlokkelijk cadeaudoosje met uitgebreide handleiding

De CandyLipz® Mini Lip Plumpers zijn verpakt in een mooi cadeaudoosje. Elk doosje bevat een CandyLipz®-volumepomp en een zogeheten ‘Blocker’. Hiermee kan bepaald worden welke lip je wilt vergroten. De bijgevoegde ‘Mouth Cushion’ beschermt de huid rondom je lippen (en voorkomt de eventuele vorming van blauwe plekken door de zuigkracht van de CandyLipz®-volumepomp). Elke verpakking bevat daarnaast een uitgebreide handleiding, waarin o.a. stap voor stap duidelijk uitgelegd wordt hoe je de CandyLipz® Mini Lip Plumpers op een goede en veilige wijze kunt gebruiken, handige tips en de meest gestelde vragen, om zo optimaal plezier te beleven van je nieuw verkregen lipvolume.

CandyLipz® Mini Lip Plumpers, in een notendop:

  • Een unieke lippomp-technologie voor vollere lippen
  • Binnen 2 minuten volumineuze lippen met een effect dat geruime tijd aanhoudt
  • Een beter geprononceerde cupidoboog
  • Minder afstand tussen de bovenlip en de neus
  • Een liftend effect van de mondhoeken
  • Jeugdig uitziende, volle lippen
  • Een mooie natuurlijke roze kleur voor je lippen
  • Fijne lijntjes en rimpels rondom de lippen worden minder zichtbaar

Candylipz® online bestellen

Wordt het tijd voor een lippen metamorfose? Voordeeldrogisterij geeft u de gelegenheid om op voordelige wijze te profiteren van volle lippen door het aan bieden van de Candylipz Mini Plumper Green en de Candylipz Mini Plumper Red.