1 + 1 Gratis op de SleepPro Anti-Snurk Beugel op maat!

De Antisnurkbeugel van Sleeppro is een op maat gemaakte snurkbeugel. De beugel is hoogst effectief en comfortabel en gemakkelijk in gebruik. De perfecte pasvorm maakt hem niet alleen effectief maar ook nog eens extra comfortabel.

Hoe werkt de antisnurkbeugel?

De Sleeppro antisnurkbeugel op maat wordt voor u speciaal op maat gemaakt in een laboratorium. U maakt een afdruk met het pakket wat wordt opgestuurd en de afdruk wordt in het laboratorium omgezet naar een snurkbeugel op maat. De beugel is dun, comfortabel en helpt u te stoppen met snurken.
Goedkope en effectieve oplossing voor snurken

Deze beugel is net zo effectief als de snurkbeugels die door een arts of instantie op maat gemaakt worden, maar schelen u minstens de helft van het geld. De beugels hebben bewezen het snurken te stoppen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Doordat u de afdruk zelf maakt en het laboratorium slechts de afdruk hoeft om te zetten in de beugel bespaart u toch zeker de helft van het geld wat u normaal had uitgegeven voor dezelfde beugel!

Hoe werkt het?

De dentalkit wordt u toegestuurd, om thuis en eenvoudig de afdruk van uw tanden te maken. In het pakket zit een gemakkelijke gebruiksaanwijzing die u bij dit proces helpt. Vervolgens stuurt u de mal op naar het laboratorium. Zij zullen voor u een persoonlijk mondstuk op maat maken door uw afdruk in te gieten. De SleepPro wordt gewoon bij u thuis afgeleverd en is klaar voor gebruik.

Deze actie geldt op de pagina van de snurkspecialist. Druk op deze blauwe tekst om doorverwezen te worden naar de pagina.